Termeni și condiții

Termeni și Condiții – La-Paket.ro

 1. Introducere

Bine ați venit pe La-Paket.ro! Accesând sau utilizând site-ul nostru, sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

 1. Definiții

„Site” se referă la La-Paket.ro.
„Noi” sau „La-Paket” se referă la La-Paket, fast food și autoservire.
„Utilizator” sau „Dvs.” se referă la orice persoană care accesează sau utilizează site-ul.

 1. Utilizarea Site-ului

Site-ul este destinat promovării produselor și serviciilor noastre și facilitării comenzilor online. Sunteți responsabil pentru utilizarea corectă și legală a site-ului nostru.

 1. Cont Utilizator

Pentru a plasa comenzi, este posibil să fie necesar să creați un cont de utilizator. Sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității informațiilor contului dvs. și pentru toate activitățile desfășurate prin contul dvs.

 1. Comenzi și Plăți

Toate comenzile plasate prin site sunt supuse disponibilității produselor. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă. Prețurile sunt afișate în RON și includ TVA. Modalitățile de plată acceptate sunt afișate la finalizarea comenzii.

 1. Livrare

Facem tot posibilul pentru a livra comenzile în termenul specificat. Totuși, nu putem garanta respectarea acestui termen din cauza unor factori externi care nu sunt sub controlul nostru.

 1. Politica de Returnare

Din motive de igienă și siguranță alimentară, nu acceptăm returnarea produselor alimentare. Dacă sunteți nemulțumit de comanda dvs., vă rugăm să ne contactați imediat pentru a găsi o soluție.

 1. Proprietate Intelectuală

Toate materialele disponibile pe site, inclusiv text, imagini, logo-uri și design, sunt proprietatea La-Paket și sunt protejate de legile privind drepturile de autor. Utilizarea neautorizată a acestora este interzisă.

 1. Răspundere

La-Paket nu este responsabil pentru niciun prejudiciu direct, indirect, incidental sau consecvent care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a site-ului nostru. În orice caz, răspunderea noastră totală față de dvs. pentru toate daunele, pierderile și acțiunile nu va depăși suma plătită de dvs. pentru comanda respectivă.

 1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificare va fi efectivă imediat după postarea pe site. Continuarea utilizării site-ului după astfel de modificări constituie acceptarea termenilor și condițiilor modificate.

 1. Contact

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la contact@la-paket.ro.